l;
 l;
 l;

Cosmetica

Nu exista femeie care sa nu vrea sa ramana cat mai mult timp tanara si frumoasa, pentru ca frumusetea ofera femeilor siguranta si incredere. Dintre toate partile corpului, fata este cea mai expusa factorilor de degradare interni si externi . In plus, oricand se poate ivi o petrecere, la care vrei sa arati trasnet!

Cosmeticiana noastra esteticiana va  stabili un diagnostic in functie de tipul de ten si afectiunile fiecarei cliente si va indentifica tratamentele necesare, de relaxare, hidratare, intretinere, revitalizare, detoxifiere, calmare, purificare, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Pentru a accentua frumusetea dumnevoastra iti punem la dispozitie machiaje deosebite de zi sau de ocazie efectuate cu produse profesionale . Machiajul este o metoda de infrumusetare care are rolul de a sublinia calitatile fizice ale femeii si de a estompa defectele, dar trebuie tinut seama de faptul ca fizionomia trebuie sa ramana aceeasi. Fie ca este vorba de un machiaj de zi sau de unul de seara, machiajul trebuie sa fie special, sa nu fie strident si sa fie adaptat momentului din zi si ocaziei unde te afli.

Epilarea cu ceara este cea mai eficienta dintre toate metodele comune de epilat, in plus este cea mai durabila. Daca te vei epila in permanenta cu ceara firul de par va creste mai fin si mai rar pentru ca este smuls din radacina. Epilatul este conceput ca un experiment dureros, insa  cu ajutorul produselor noastre, acest procedeu este mult mai suportabil.Metodele pe care specialistii nostri le folosesc fac ca aceasta  metoda sa nu mai fie o trauma. Produsele pe care le folosim dupa epilat ajuta si ele la incetinirea cresterii firului de par, calmeaza si reduc iritatiile, elimina aparitia firelor de par in piele.

Produse folosite : Academie , Malu Wilz

[table id=2 /]

 l;
 l;
© 2012 Toate drepturile rezervate Seven Beauty Salon Timisoara
Continutul acestui website nu poate fi preluat fara acordul autorului.
Design & Dezvoltare de J Mihai