l;
 l;
 l;

Despre noi

In 1 iulie 2012, am deschis Seven Beauty Salon – 130 de metri patrati dedicati frumusetii, perfectiunii, magiei si stilului !

Rafinat am compartimentat spatiul pentru a asigura intimitatea si relaxarea pe care o cauti. Am selectat din multitudinea de produse cosmetice din piata, doar cele care iti pot satisface cele mai exigente cerinte: Wella, Academie, Opi, Malu Wiltz, samd.

Nu in ultimul rand, am format o echipa din cei mai buni profesionisti , o echipa capabila sa faca fata standardelor greu de atins in materie de frumusete . Pentru ca frumusetea exterioara sa nu mai fie o problema…

Misiunea noastra este sa oprim timpul in loc – sa va facem pe toti cei care ne veti calca pragul sa uitati de toate grijile, sa va relaxati pentru a va reincarca cu energia necesara de a o lua de la capat. Noi iti vom sterge toate urmele oboselii de pe chip, iti vom relaxa trupul si mintea,ne vom ocupa de fiecare detaliu pentru ca frumusetea ta sa fie perfecta … din cap pana-n picioare.

Vei fi pe mainile unor oameni al caror suflet se umple de bucurie atunci cand pe chipul tau apare un zambet de fericire si multumire.

Iar TU ?
Iti garantam ca TU vei arata minunat..pentru ca punem suflet in tot ceea ce facem !
Te asteptam alaturi de noi, intr-o lume a frumosului, atunci cand vei dori sa opresti timpul in loc !

 l;
 l;
© 2012 Toate drepturile rezervate Seven Beauty Salon Timisoara
Continutul acestui website nu poate fi preluat fara acordul autorului.
Design & Dezvoltare de J Mihai